Wie tref je op de kennismarkt?

Op de kennismarkt laten diverse organisaties zien wat ze te bieden hebben als het gaat om maatschappelijk vastgoed. Mooie gelegenheid ook om met elkaar in gesprek te gaan. 

Wil jouw organisatie ook een plek op de kennismarkt? Informeer dan bij Gertjan Kolkman naar de mogelijkheden of bel ons via 033 - 258 4337.

 

Meer informatie? Bekijk dan de kennismarkt brochure!

 


 

Organisatie 2023 Over Met
     
Image

KWK werkt vanuit het gebruikersperspectief in het maatschappelijk vastgoed om toekomstbestendige, duurzame en betekenisvolle gebouwen te realiseren.   Tjeerd de Wijs, Annelinde Scholtens
  van Bemmel, Max Kraakman & Niki
  ten Bosch
Image
Metafoor logo

Metafoor Vastgoed is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in vastgoed en grondzaken voor (semi)overheden. Metafoor Vastgoed geeft (juridisch) vastgoed advies aan gemeenten, waterschappen, provincies, het rijk en semi-overheden.

  Deirdre Swiers en Peter de Haan
Image
Logo Bouwstenen

Bouwstenen voor Sociaal is een sector verbindend platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed als gemeentehuizen, wijkcentra, scholen, buurthuizen, jongerencentra en multifunctionele accommodaties.

 

 

 - 
Image
Logo Schoolfacilities

Het vakblad Schoolfacilities gaat haar 40e jaargang in. Het blad biedt informatie over de bedrijfsvoering van modern en duurzaam onderwijs en is ook (gratis) digitaal te lezen.

 

 

 -
Image
De thuisgevers logo

 

 

De Thuisgevers helpen gemeenten bij het versneld halen van de taakstelling huisvesting statushouders door middel van maatschappelijke initiatieven. De kwartiermakers van de Thuisgevers bieden kosteloze hulp en praktische ondersteuning aan gemeenteambtenaren en onze pioniers helpen maatschappelijke initiatieven een Thuisgeef-initiatief te realiseren.

 

 

  Henrica de Vries, Anita Sijm & Harry
  van der Kamp
Image

Inspecteren, onderhouden, plannen, bewaken, uitvoeren, verhuren: alles in één systeem. Of je nu vastgoed beheert in de zorg, onderwijs, gemeente of commercieel, met Condor voer je al je beheertaken efficiënt en gemakkelijk uit.

 

 

 
Image
Logo Ryse

Ryse werkt elke dag samen met onze opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor werk-, leer- en leefomgevingen. Zij zorgen voor grip op processen en projecten en durven richtinggevend te adviseren. Zo tillen zij vastgoed naar een hoger niveau met als doel de wereld om ons heen elke dag weer een stukje beter te maken.   Robert Weijers & Sjoerd Groen
Image
Pulse Core

PULSE Core is een Building Operating Solution ontwikkeld met de nieuwste integrale inzichten. Gebouwd door 50 dataspecialisten en gebouwd op de modernste cloudtechnologie. PULSE Core wordt dankzij machine learning en Artificial Intelligence elke dag slimmer, beter en waardevoller voor beheerders, eigenaren en bovenal gebruikers   Ruben Verheijen & Anne van Heijst
Image
Draaijer Logo

Draaijer heeft aandacht voor alle gebruikers van een gebouw. Want in een gebouw dat optimaal functioneert kunnen mensen beter presteren. Als strategisch partner in slimme en gezonde omgevingen wil Draaijer de hoogst haalbare ambitie waarmaken. Door samen op te trekken: van visieontwikkeling tot en met exploitatie. En door te kijken hoe gebouwdata en technologie kunnen bijdragen aan de ambities.   Alie Kok, Anissa de Korte & Nicky
  Calis
Image
Aqqo

Aqqo levert een verhuursysteem voor sportaccommodaties en vergaderlocaties. Aqqo optimaliseert online reserveren, verhuur, offerte- en factuuraanmaak, en automatisering van financiële processen. De koppelingen met toegangscontrole en gebouwbeheer zorgen voor "beheer op afstand" en duurzaam accommodatiebeheer.

 

  Edgar de Ruijter & Martijn Legtenberg
Image
Spacewell

 

Spacewell richt zich erop om gebouwen te laten werken voor mensen. Met toonaangevende digitale oplossingen ondersteunen zij bij het verbeteren van de prestaties en duurzaamheid van gebouwenportfolio’s, het welzijn en de productiviteit van de mensen die deze gebouwen gebruiken en de kwaliteit van de diensten die aan hen geleverd worden.

 

  Carina van den Heuvel, Marnix Ottens
  & Mari van Wanroij

Image
Fortona

 

Fortona heeft slimme oplossingen op maat in huis die organisaties helpen om de uitdagingen aan te gaan, die netcongestie en een duurzame energietransitie met zich meebrengen. Zo bieden we organisaties met onze zoutbatterijen en omvormers een duurzame en veilige mogelijkheid om elektriciteit op te slaan.

  Kees Compaan & Jorrit Sala
     
     
     

 

 

Bijlage Size
Informatie en prijzen Kennismarkt 2023 (66.85 KB) 66.85 KB